Jouwpagina.nl

Maak gratis en eenvoudig je eigen startpagina!
Citaten

Jouwpagina.nl heeft momenteel ruim 20.000 aanmeldingen gehad. Vrijwel alle beheerders zijn zeer te spreken over de service, het gebruikersgemak en de functionaliteit van de site. Hieronder vind je een aantal voorbeelden. Wil je zelf ook iets zeggen over Jouwpagina.nl, mail ons dan. Jouwpagina behoudt het recht om reacties te wijzigen of in te korten.

succesverhalen

".. samen met een vriend erg veel plezier beleefd .."

"Ik heb samen met een vriend erg veel plezier beleefd aan het maken van mijn pagina. Wij hebben samen hard gewerkt aan de pagina en het resultaat is verbluffend. Momenteel hebben we al 4000 bezoekers gehad!"

Jouwpagina.nl kan je heel mooi samen met een vriend doen. Samen hebben jullie je eigen pagina. Je kan ook vragen of een aantal vrienden ook een pagina maken, zodat jullie elkaars pagina kunnen bekijken. Zet dan ook een linkje naar elkaars pagina, zodat bezoekers ook van alle pagina's kunnen meegenieten.

"Het beheren van een pagina is erg eenvoudig .. "

"Ik dacht dat het voor mij te moeilijk zou zijn om een eigen pagina te maken. Toch meldde ik me aan en niets bleek minder waar! Het beheren van de pagina is erg eenvoudig en zelfs voor de minder ervaren internetters eenvoudig te doen. Het beheerpanel is zeer overzichtelijk en je kan direct zien waar je mee bezig bent. Ik heb nog nooit een zo'n eenvoudig en professioneel beheerpanel gezien."

Wij streven ernaar het beheren van de pagina zo eenvoudig mogelijk te maken. Het moet voor elke internet-gebruiker mogelijk zijn om een pagina te maken. Er zijn een aantal geavanceerde opties, maar voor de rest is het zelfs voor echte 'internet-n00bs' te doen om een eigen pagina te beheren.

"Het heeft me al heel wat geld opgeleverd!"

"Ik heb momenteel al 5 pagina's aangemaakt met allen vrij veel bezoekers. De bezoekers komen voornamelijk vanaf zoekmachines, omdat Jouwpagina's vaak goed geïndexeerd staan. Al die bezoekers heeft me al heel wat geld opgeleverd!"

Het is zeker niet ondenkbaar om geld te verdienen met jouw pagina. Je moet wel eerst zorgen dat je aardig wat bezoekers krijgt. Dit kan bijvoorbeeld door hoog te scoren in zoekmachineresultaten. In het beheerpanel staat meer informatie over het scoren in zoekmachines en het verdienen van geld met bezoekers.

"Het gaat geweldig met mijn kerst pagina's!"

"Het gaat geweldig met mijn kerst pagina's. Ze hebben allen heel veel bezoekers! Kerstmis had als hoogste 3645 op een dag! Alle pagina's liften mee met mijn kerstpagina's Op een andere site had ik in mijn Nedstatteller 22 december (2004, red) een bezoekersrecord: 9274! Als je bij Google op mijn naam zoekt, sta ik bovenaan!"

Actuele themapagina's doen het vaak geweldig. Is er iets bijzonders gebeurd, is het bijna een feestdag, staat er iemand heel veel in de belangstelling? Maak er een pagina over! Denk aan onderwerpen als: kerstmis, sinterklaas, Theo van Gogh, natuurramp in AziŽ, Georgina Verbaan enzovoorts.
Copyright 2019: Jouwpagina.nl | Contact