Jouwpagina.nl

Maak gratis en eenvoudig je eigen startpagina!

Hulp bij inloggen

Wachtwoord vergeten - Pagina('s) vergeten - Problemen bij inloggen

Loginproblemen

Je vult je gegevens in en er staat dat het inloggen gelukt is, maar als je dan naar een andere pagina gaat ben je gelijk weer uitgelogd. Heb jij het volgende probleem, lees deze pagina dan eens goed door.

Cookies accepteren

Netscape Navigator 4 en hoger. In het menu Bewerken->Voorkeuren ->Geavanceerd staat een overzicht van het gebruik van Cookies. Je dient hier te selecteren Alle cookies accepteren

Internet Explorer 4. In het menu Beeld->Internet Opties kun je in het tab scherm Geavanceerd instellen dat je browser cookies moet accepteren. Bij het kopje Beveiliging->Cookies klik je op Alle cookies accepteren.

Internet Explorer 5. In het menu Extra->Internet Opties kun je in het tab scherm Beveiliging instellen wat de beveiliging is van je browser in de website zone. Als het niveau van de beveiliging iets anders is dan 'Hoog' dan zijn cookies toegestaan. Daarnaast kun je op de knop Aangepast niveau klikken om specifieke instellingen te specificeren.

Internet Explorer 6. Je kunt je privacy instellingen aanpassen. Het veranderen van de privacy-instelling gebeurt in het menu "extra", dan de optie "Internet opties" en vervolgens het tabblad privacy. Je kunt het schuifje op "laag" zetten.

Firewalls configureren

ZoneAlarm Als ZoneAlarm op de computer geïnstalleerd staat, bestaat de kans het programma zo is ingesteld dat het inloggen bij jouwpagina.nl onmogelijk is. Hieronder een korte beschrijving hoe het programma zo in te stellen dat het toegang tot jouwpagina.nl geeft. jouwpagina.nl biedt deze uitleg maar verleent verder geen support voor ZoneAlarm. Mochten er ondanks deze beschrijving nog steeds problemen zijn, dan raden wij je aan te kijken op de website van ZoneAlarm: www.zonelabs.com.
1. Open het programma via Start -> Programma's -> Zone Labs -> ZoneAlarm Pro.
2. Kies links Privacy
3. Kies in het Privacy-venster rechtsboven het tabje Site List:
4. Zoek in de lijst naar www.jouwpagina.nl en klik hier op.
5. In het Entry Detail-vakje, onderaan de pagina verschijnen gegevens over hoe www.jouwpagina.nl is ingesteld.
6. Klik hier op Options
7. Zet in hier -in het tabblad Cookies- alle vinkjes uit.
8. Klik op het tabblad Ad Blocking en zet ook hier alle vinkjes uit.
9. Klik op OK, het venster sluit.
10. Sluit ZoneAlarm
ZoneAlarm staat nu open voor www.jouwpagina.nl.

Norton Internet Security
Als Norton Internet Security op de computer geïnstalleerd staat, is de kans groot dat het programma zo is ingesteld dat het inloggen bij jouwpagina.nl onmogelijk maakt. Hieronder een korte beschrijving hoe het programma zo in te stellen dat toegang tot jouwpagina.nl geen probleem is. jouwpagina.nl biedt deze service maar verleent geen support voor Norton Internet Security. Mochten er ondanks deze beschrijving nog steeds problemen zijn dan raden wij je aan te kijken op de website van Norton Internet Security: www.nortoninternetsecurity.com

1. Open het programma via Start -> Programma's -> Norton Internet Security -> Norton Internet Security.
2. Kies in de gele balk boven aan het venster Options.
3. In het venster dat verschijnt kies je het tabblad 'Web Content'.
4. Klik hier rechtsonder op Add Site
5. Vul hier www.jouwpagina.nl in en klik op OK.
6. Klik nu in het rechtervenster -Global Settings- alle vinkjes bij Use default settings uit en zorg dat overal Permit geselecteerd staat.
7. Doe hetzelfde op het tabblad -User Settings-, vink ook hier alles uit en selecteer daarna Permit.
8. Klik op OK om het venster te sluiten
9. Sluit Norton Internet Security.
Je kunt nu inloggen op www.jouwpagina.nl.

FAQ
Wellicht is jouw vraag hier al beantwoord?
Uitgebreide uitleg
Stap voor stap alles uitgelegd met filmpjes.
Contact
De helpdesk staat altijd voor je klaar
Adverteren
Wilt u adverteren? Of wilt u iets zakelijks bespreken?

Help-pagina

Copyright 2017: Jouwpagina.nl | Contact