Jouwpagina.nl

Maak gratis en eenvoudig je eigen startpagina!
F.A.Q.

Welkom in de FAQ (Frequenstly Asked Questions) van Jouwpagina.nl. Op deze pagina worden de meest gestelde vragen beantwoord. Bekijk deze pagina altijd alvorens je naar de helpdesk mailt.

Veel vragen

Een startpagina aanmaken

Inloggen

Beheer

Pagina resultaat

Extra's

Bezoekers vragen ...Wat is een startpagina?

Wij bedoelen met een startpagina eigenlijk een linkoverzicht. Het is een pagina met 4 vertikale kolommen waarin rubrieken (subonderwerpen) geplaatst zijn. In die rubrieken kunnen links (koppelingen) geplaatst worden.
Er zijn op Jouwpagina.nl echter ook veel extra functies, zodat je er ook plaatjes, teksten en scriptjes kwijt kunt.

Is het moelijk om een startpagina te beheren?

Nee, het moet voor elke internetgebruik te doen zijn is ons streven. Wellicht zal je op het begin een klein beetje moeten puzzelen, maar dan moet het wel lukken.

Is een startpagina volledig gratis?

Ja, een startpagina bij Jouwpagina.nl is volledig gratis. Wij kunnen deze unieke service gratis aanbieden door het plaatsen van (Google) reclame

Kan ik anoniem blijven?

Ja, je kan anoniem blijven. Je mag een pseudoniem als naam invullen. Bezoekers kunnen via een contactformulier wel een e-mail naar jou sturen, maar hierbij is jouw e-mailadres afgeschermd. Alleen in zeer extreme gevallen zullen wij gegevens doorspelen aan bijvoorbeeld rechterlijke organen.

Ik krijg geen activatiemailtje, wat moet ik doen?

Allereerst moet je is kijken of het mailtje toch nog binnen komt, maar dit kan niet langer dan 15 minuten duren. Het kan zijn dat het mailtje in je 'ongewenste post' of bij 'spam' is aangekomen. Als je het mailtje echt niet ontvangen hebt, heb je waarschijnlijk een typfoutje gemaakt.

Je kan dan twee dingen doen. Ten eerste kun je 24 uur wachten, dan wordt je pagina opnieuw vrijgegeven en kun je hem weer registreren. Ten tweede kan je een nieuwe pagina aanvragen.

Mag ik meerdere pagina's beheren?

Ja, je mag een ongelimiteerd aantal pagina's beheren. Vereiste is wel dat alle pagina's minimaal 15 links bevatten

Waarom zijn er meerdere domeinnamen te kiezen?

Omdat er zoveel jouwpagina pagina's waren aangeraagd, was de keuze voor nieuwe beheerders schaars. Omdat er meerdere domeinen zijn heb je alsnog de keuze om een pagina te maken over een onderwerp waarvan de .jouwpagina.nl al vergeven is.

Kan ik een pagina beheren die al geregistreerd is?

In sommige gevallen zullen wij dit toestaan, maar dan moet je wel moet een goede argumentatie komen. Wordt de pagina momenteel verwaarloosd, wat kan jij speciaal betekenen voor die pagina, welke pagina's beheer jij al met succes, enz. Er valt in ieder geval weldegelijk over te spreken.

Kan ik me ergens afmelden?

Als je minder dan 15 links hebt op je pagina, wordt hij na 4 weken automatisch verwijderd. Als je dus al meer links hebt en je wil toch stoppen met je pagina (denk overigens eerst goed na), dan zul je dus eerst genoeg links moeten verwijderen.

Ik krijg de melding dat mijn logingegevens incorrect zijn

Er zijn een aantal redenen waardoor je deze foutmelding kan krijgen.

-Je hebt het verkeerde wachtwoord (of paginnaam) ingevuld omdat de gegevens niet correct zijn. Dit kan komen omdat jij of iemand anders het wachtwoord veranderd heeft. Klik hier om je wachtwoord op te vragen.

- Je paginanaam heb je niet goed ingevoerd. Let goed op de notatie van je pagina, zoals deze ook in je activatiemailtje staat.

- Je pagina is nog niet geactiveerd. Open je mailbox en klik op de link in het activatiemailtje.

De gegevens zijn correct, maar ik word vanzelf weer uitgelogd.

Dit heeft te maken met de instellingen van jouw browser of firewall. Ga naar de pagina: loginproblemen

Uitloggen lukt niet. Wat te doen?

Sluit al je vensters van Internet Explorer en open Jouwpagina.nl opnieuw. Dan moet je zeker zijn uitgelogd.

Waar kan ik mijn wachtwoord opvragen?

Dit kan hier

Ik weet niet meer welke pagina('s) ik geregistreerd had.

Je kan hier de pagina's opvragen die jij geregistreerd hebt.

Kan ik mijn e-mailadres / naam / wachtwoord wijzigen?

Ja, dit kan je allen bij het onderdeel 'gegevens wijzigen'

Waar kan ik de titel, beschrijving en keywords wijzigen?

Dit kan ook bij het onderdeel 'gegevens wijzigen'

Waarom staan er hier niet meer vragen?

Beheer faq still under construction... !

Moet ik mijn pagina niet speciaal opslaan?

Nee, dat hoeft niet meer. In de vorige versie van Jouwpagina.nl wel, maar nu wordt de pagina automatisch opgeslagen. Het kan zijn dat je nog een oude versie van de pagina ziet, omdat Internet Explorer de pagina nog niet vernieuwd heeft.

Mijn pagina ziet er niet goed uit, wat moet ik doen?

Je hebt vermoedelijk een onjuiste HTML-code gebruikt. Het kan dan bijvoorbeeld gebeuren dat al je links vetgedrukt zijn, dat een hele kolom ontbreekt of dat heel je site beweegt. Maak je laatste wijzigingen ongedaan. Als het niet lukt, neem dan contact met ons op!

Hoe kan ik die erotische reclame verwijderen?

Ga naar Gegevens Wijzigen in het beheerpanel en selecteer bij Erotische inhoud 'nee'.

Veel pagina's hebben een berichtenbalk bovenaan. Hoe plaats ik die?

Ga in het beheerpanel naar Gegevens wijzigen en vink berichtenbalk aan.

Kan ik een bezoekersteller plaatsen?

Wij leveren zelf geen statistieken-service, maar je kunt je wel aanmelden bij een gratis tellerdienst. Een overzicht van Gratis tellers vind je op Tellertest.com. Je ontvangt bij een tellerservice een HTML-code die je kan plaatsen in een rubriektekst of in de HTML-tekst onderaan.

Ik voeg een script toe, maar't lukt niet. Kunnen jullie mij helpen?

Helaas, wij leveren geen support op scripts van derden. Daarnaast raden wij het aan om niet te veel fratsen op je pagina te plaatsen.

Mag ik popups gebruiken/plaatsen?

Wij raden het beiden erg af. Popups jagen bezoekers weg, en popupbezoekers zijn geen ge´nteresseerde bezoekers. Staar je niet blind op dat tellertje!

Mag ik zogenaamde autohitters gebruiken?

Absoluut niet!! De bandbreedte die het gebruikt kost ons een hoop geld en wij en jij hebben niets aan die autohit-bezoekers. Staar je niet blind op dat tellertje!
In extreme gevallen worden de kosten verhaald op de paginabeheerder.

Kunnen jullie een ongewenste pagina verwijderen?

Alleen in extreme gevallen zullen wij pagina's verwijderen. Wij kunnen desgewenst wel het 18+ keermerk aan de pagina hanteren.

Kunnen jullie een link/plaatje/tekst van pagina 'x' verwijderen?

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud op pagina's. Als een beheerder niet reageert, zullen wij je in de meeste gevallen echter wel helpen als het gaat om copyright-schending of een andere overtreding.

Kan ik contact opnemen met de beheerder van een pagina?

Er zijn 2 mogelijkheden: rechtsboven staat contact opnemen met de beheerder, en onderaan staat ook een link naar het contactformulier. Slechts in extreme gevallen zullen wij het e-mailadres van de beheerder beschikbaar stellen.FAQ
Wellicht is jouw vraag hier al beantwoord?
Uitgebreide uitleg
Stap voor stap alles uitgelegd met filmpjes.
Contact
De helpdesk staat altijd voor je klaar
Adverteren
Wilt u adverteren? Of wilt u iets zakelijks bespreken?

Help-pagina


Copyright 2019: Jouwpagina.nl | Contact